• BANGOLF I UTBY

  Som vanligt startade vi höstens aktiviteter den 21 augusti med att spela bangolf tillsammans under ledning av Lena Löfberg.
  Vi var 11 spelare som spelade en runda med varierande resultat och några åskådare. Efteråt fikade och umgicks vi.

 • 25-ÅRS JUBILEUM

  Lördagen den 8 september firade vi vårt 25-års jubileum på Marcus Restaurang i Partille
  Efter en välkomstdrink hälsade Gunilla Jägemalm välkomna och några ur styrelsen sjöng en visa som Olle Thoren knåpat ihop. Vi avnjöt en italiensk buffé med lämplig dryck, kaffe och efterrättskaka.
  Vi fick en tillbakablick i föreningens historia av medlemmar som varit med i början. Under kvällen berättades historier och sjöngs allsång. Musikunderhållningen med egen och andras musik stod gruppen Chess från Partille för.

 • Vandring Maderna 6/9

  Det blev en strapatsrik vandring från Furulund via Kvastekulla upp till sjön Maderna för 6 medlemmar och en liten hund. Men väl framme njöt vi av fikat och strålande sol.

  Text och bild Anita Johansson

 • Naturfotografier 10/9

  Naturfotograf Lennart Nyborg
  berättade om fotografering från gömslen och visade fantastiska bilder under rubriken "Från örnar till björnar".

 • Kyrkogårdsvandring 19/9

  En mycket intressant och historisk kyrkogårdsvandring runt Partille kyrka för 11 medlemmar. Helge Aspström och Rolf Sjöberg från Partille Hembygdsförening guidade oss om Partilles historia.

  Text och bild Anita Johansson

 • Den 25 september besökte 10 deltagare från Partille Bio Roy tillsamman med ca 80 medlemmar från Hisingens Aktiva Seniorer och såg den utmärkta filmen "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”. Filmen var mycket tänkvärd men bitvis också upprörande och tragisk. Med fantastiska skådespelarprestationer skildrades den inte helt lätta tillvaron i en amerikansk småstad där "alla känner alla".

  Text Maj-Lis Lampa

 • Vinkunskap 3/10

  En mycket trevlig och lärorik kväll blev det när Lilian visade oss hur man "lär känna" ett vin genom att försöka bedöma vinets utseende/färg, doft och smak. Som trivsam och uppskattad avslutning på sammankomsten blev det avsmakning tillsammans med goda pajer och god samvaro. Vi var tio deltagare - alla mycket nöjda och som gärna ser en repris.

  Text: Maj-Lis Lampa
  Foto: Anita Johansson

 • Måndagen den 8 oktober visade Senior Shop höstens och vinterns mode med hjälp av vår egna mannekänger. Efter visningen fanns möjlighet till inköp vilket många utnyttjade.