• Bangolf

  Den 15 september var det dags för höstens första aktivitet – ett välkommet avbrott i en ganska händelsefattig vardag. Det kändes skönt att vara igång igen även om höstens aktiviteter blir annorlunda än vanligt
  Ett tiotal medlemmar träffades för att spela bangolf. Efter avslutad runda mottog Åke Alsmar och Inger Borland priser för bästa resultat och sedan blev det fika och mycket prat i det fina sensommarvädret.

  Text: Ulla Swärd
  Bild: Bosse Swärd

 • Vandring den 15 oktober 2020

  En strålande vacker höstdag var vi 7 Aktiva Seniorer som vandrade till Kåsjön. Vi satt och fikade i solskenet vid Kåsjöns strand, och kunde hålla ett Corona säkert avstånd.

  Text och bild: Eva Bellander

 • Vandring den 4 november 2020

  Vi var 10 aktiva medlemmar som vandrade från Furulund till Kåsjön i sol, blåst och lite regn. Vid badplatsen blev det en trevlig fikastund innan vi återvände till Furulund.

  Text och bild: Anita Johansson

 • Vandring den 26 november 2020

  Torsdag 26 november var vi 9 personer som vandrade med start från Persplatsen till Härlanda tjärn. Det blev en fin tur, mycket beroende på ett perfekt väder med strålande sol och med , för säsongen, behaglig temperatur. Solen står dock lågt så här års, så vi fick ha vår fikapaus i skuggan – det fick gå bra det också. Vi fick en skön promenad och några trevliga pratstunder – inte minst viktigt i dessa tider.

  Text: Maj-Lis Lampa
  Bild: Anita Johansson