Vandring i Jonsered

En riktigt regnig dag, torsdag den 23/9, var vi 6 regnklädda aktiva seniorer som vandrade utefter Säveån i Jonsered. Vi gick upp mot Herrgården och Jonsereds trädgårdar. Kaféet vid Jonsereds trädgårdar var öppet så det blev fika inomhus. Skönt att kunna torka lite innan det var dags att promenera ner till Jonsered igen.

Text: Eva Bellander
Bild: Ulla Strand

Boule i Puketorp

Här är vi nu 16 aktiva seniorer för att lära oss hur man spelar boule. Lena hade verkligen tumme med vädergudarna en strålande dag och bra information.

Text och bild: Inger Borland

Vandring Maderna

Tisdagen den 5 oktober vandrade 8 Aktiva seniorer till sjön Maderna. Det blev en härlig vandring i perfekt höstväder och kaffet smakar ju alltid gott ute i naturen.

Text och bild: Anita Johansson

Årsstämma

Måndagen den 11 oktober hölls årsstämma under Mona Aalbers ordförandeskap. Som mötessekreterare valdes Anne-Marie Gustafson.
Efter årsstämman avtackades Bosse Svärd, Ulla Svärd, Christina Wedman och Inger Fallenius för väl genomfört arbete i föreningen. Efter avtackningen informerade Johanna Helander om ”Nära och trygg hemma”.

Vandring Lilla Delsjön

Ännu en vandring i regn. Den 20 oktober var vi 7 aktiva seniorer som trotsade regnet och vandrade runt lilla Delsjön. Det regnade extra mycket när vi fikade och när vi var på hemväg.
Idag var en ny medlem med oss, Hans som är varmt välkommen till föreningen.

Text och bild: Eva Bellander

Resa i fyra Balkanländer

Vid vårt månadsmöte den 8 november visade Jan Eriksson en film för 50 aktiva seniorer. Det var en mycket intressant film från en resa i fyra de Balkanländer, Albanien, Kosovo, Montenegro och Makedonien.

Vandring runt Härlanda tjärn

Den 15 november var vi 12 aktiva seniorer som vandrade runt Härlanda tjärn. Vi vandrade i ett mulet men stilla väder. På vägen tillbaka stannade vi och fikade.

Text: Ronny Persson
Bild: Anita Johansson

Vandring Kåsjön/Prästtjärn

En snörik vandring blev det den 30 november för 4 Aktiva Seniorer.

Text och bild:
Anita Johansson